Apartmani B3, Agatićeva 8, 51000 Rijeka, Croatia | mobile: +385 91 110 7972 | e-mail: info@apartmani-b3.com

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Extremly dog friendly - Dovedite svog krznatog prijatelja i ostvarite popust na noćenje u iznosu od 50 kn!
Dogma nekretnine, Rijeka

Appartamenti B3 Rijeka - Benvenuti!

Site is under construction...

Apartman B3 RijekaApartman B3 Rijeka je smješten na petom katu dizajnerski oblikovane zgrade koja je postala landmark riječke moderne arhitekture. Zgrada ima concierge-a 24 sata na raspolaganju, a do samog ulaza u apartman stiže se prostranim liftom. Potpuno nov i dizajnerski opremljen prostor sadrži sljedeće: udoban dnevni boravak, blagovaonu, kompletno opremljenu kuhinju i ostavu, spavaću sobu s bračnim krevetom, radnu sobu s pomoćnim ležajem, wc te kupaonu s jacuzziem. U dnevnom boravku, kao i spavaćoj sobi nalazi se Flat Screen HDTV s MAX TVom, uz veliki izbor inozemnih programa. U cijelom je apartmanu moguće koristiti wireless internet. Iako smješten u samom gradskom centru, apartman je izoliran od buke i pruža potpuno opuštajući ugođaj. Svjetlima, zavjesama, otvaranjem prozora i termostatima upravlja se pomoću jedinstvenog korisničkog sučelja, jednostavnog za korištenje.

Apartman B3 RijekaZa razliku od hotela, ovdje možete povesti obitelj sa sobom, pozivati goste ili Vama drage prijatelje, slušati glazbu, gledati TV ili kuhati po želji!

Naš cilj bio je svim gostima stvoriti 'dom daleko od doma', pružajući sve blagodati luksuznog smještaja, a, kroz jedinstveno dizajniran prostor, ostvariti i osjećaj posebnosti svakog našeg gosta.

Obitelj Papeš

©2011 APARTMANI B3 - all rights reserved | Web design: NEON STUDIO